pátek 28. srpna 2009

Rodinná siesta


Opět uhodily vedřiny. Co s dětma. Hodíme je do bazénu. Sice to obnáší slušný díl práce při nafukování bazénu a nošení vody v kýblech, ale pro jejich blaho všechno. A pro naše. Neboť děti ve vodě rovná se několik hodin relativního klidu.

Dva malí čochtani si vesele hrají a nic jim nechybí ke spokojenosti. Manžel se nainstaloval poblíž do pozice pedagogického dozoru ležmo a jedním okem čte svůj oblíbený časopis. Nikdo po něm nic nechce, ergo též září blahem.

Já dodám svačinku, odměněna úsměvy mužů, jimž k absolutnímu vrcholu chybělo právě jen jídlo. A jdu si vybrat svou spokojenou chvilku. Na kolo a do terénu. Po dvou hodinách se vracím ke svým sluníčkům se stejně zářícím úsměvem. Rodinná siesta non plus ultra. Každý po svém.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

krasne

Anonymní řekl(a)...

mmmmmmmmmmmmmmmmmm yes the older one is ready for a nice thick, hardcock in him, my cousin was a greatfuck growing up he was 4 when i started him i was 12 i babysat him, sucked hisdick, had him suck mine, cumin his mouth, cum in hisbum, i was 24 the last time i fuckedhim in return he got tofuck my girlfriend

 
Christmas Hampers
Christmas Hampers

Study in Australia
Study in Australia