neděle 25. ledna 2009

Sváteční divadlo o ztracené princezně


Děda a brácha spolu slaví svátek, z čehož plyne opět nedělní rodinné setkání. My z těch oslav nevyjdem, a to nás teprve velká jarní narozeninová show čeká.

Děti si našly bezvadnou zábavu. Vyhrabaly krabici s loutkovým divadlem. Je po mně a bráchovi, ale pořád v dobrém stavu. Divadelní představení začalo při zemi. Pohádka Jak se princezna ztratila v lese byla zpestřená pouze existencí princeznovských dvojčat a několika čertů.

Ale jakmile se kluci při hraní rozparádili, ztratili veškeré dramaturgické skrupule. Když jsme vydali pokyn divadlo sbalit, právě dohrávali pohádku Jak se v lese ztratil jeřáb. V hlavní roli stavařský jeřáb ze Sevy.

3 komentáře:

K. řekl(a)...

Jé, zrovna dnes náš švagruša zvala, že také vytáhla loutkové divadlo po nich:-))! Kdyby jsme šli, mohly jsme se sejít fotkou:-)).

-Jitka- řekl(a)...

V malém náhledu vypadá to autíčko jak kanystr benzínu a hned člověka napadne, jestli ta princezna hodlá podpálit les :-)), ovšem autíčko při zvětšení taky dobrý :-)))

Cha a teď jdu opisovat protispamové slovo a víš co tam je? "kenestr" :-D

vergelka řekl(a)...

Taky jsme měli tohle divadlo. Bohužel naše dětské řádění nepřežilo, zůstalo pár loutek, ale jsou v hrozném stavu. Když mrknu na ceny nových, docela mě to mrzí.

 
Christmas Hampers
Christmas Hampers

Study in Australia
Study in Australia