úterý 24. února 2009

Globální oteplování


Takhle vypadá globální oteplování? Tohle je vyhřátá půda žírného Dolnomoravského úvalu? Už několikátý den se budíme do sněhové pohádky. Nebo pekla, záleží na perspektivě. Je to bílé, mokré, čerstvé a je toho moc. Jo, doba ledová je doba ledová.

Na ulicích se poránu pořádají happeningy odhazovačů sněhu. Začíná být problém s parkováním. Začíná vůbec být problém vyjet s autem. O kočárku nemluvě. Ani jsem se nesnažila ho dnes vytáhnout, Cyril se celý den nosil v krosně. Rád.

Mohl se koukat mámě přes rameno, když se s foťákem potulovala po okolí a brodila se do půli lýtek sněhem. Atypicky bujnou zimu je totiž nutné patřičně zdokumentovat. Ať máme památku až doopravdy přijde to globální oteplování. Jestli vůbec přijde. Jestli spíš není pravý čas prodat zasněžený dům a odstěhovat se na jih. První vlaštovky už letí.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Bulíku, moc jsem se bavila nad happeningy odhazovačů sněhu :)). Včera ráno jsem šla ulicí (samo bez kočárku, s ním by se nedalo) a z obou stran odhrabovali sníh důchodci, každý před svým baráčkem. Vypadalo to jako na nucených pracích pro naše město.
EvaK

Anonymní řekl(a)...

Mám pocit, že bydlíš někde na Sibiři, to snad ani není možné, aby v jedné tak malé republice byly takové rozdíly.. my jsme dnes měli v Praze jaro! B.

-Jitka- řekl(a)...

Nemovitost v ledovém království :-))

 
Christmas Hampers
Christmas Hampers

Study in Australia
Study in Australia