neděle 3. května 2009

Blázni se radují


Když má člověk praštěnou zálibou praštěné kamarády, tak z toho může být báječně praštěné odpoledne. Geocaching je praštěná záliba bez diskuse. Sbírat schované krabičky někde po lese dejme tomu, ale jít s horolezeckou výbavou zdolávat most? Proboha proč?

Protože pod tím mostem, pěkně vysoko nad řekou, visí keška. A neodlovená keška, notabene nejbližší neodlovená keška, to je jako rudý hadr pro býka. Ti nepostižení geocachingem asi nepochopí. Ti postižení tam už byli, nebo aspoň mlsně brousí kolem a vymýšlí, jak se ke keši dostat.

Já měla štěstí. Kamarád má patřičné vybavení, odhodlání a hlavně stejnou geoúchylku. A velkorysé srdce, neb mě ani nehnal nahoru, ale keš mi hezky poslal po laně dolů na břeh. Já pomohla zas jemu jinde s jinou keší. Bezpáteřní bártrový obchod, keška za kešku? Ale ne. Přátelská výpomoc a v první řadě neskutečně skvěle strávený čas. Zábava pro praštěné blázny.

A blázni se dneska radují! Dneska se radují... Radují...

1 komentář:

-Jitka- řekl(a)...

No tedy, to musel být "zlomyslník", umístit kešku na takové místo! Foto je správně akční. Jen bych asi neodolala a využila toho jištění jako diagonální linie vedoucí k "horolezci" umístěnému v pravém horním zlatém řezu, myslím, že by to dodalo na dramatičnosti.

 
Christmas Hampers
Christmas Hampers

Study in Australia
Study in Australia